Follow Midnight's Magazine on Facebook Follow midnightsmag on Twitter Follow Midnight's Magazine on Netlog Follow Midnight's Magazine on Myspace
logo

Andreea Tincu



Nu ratez nici o ocazie sa nu laud profesionalismul si talentul Andreei Tincu, designer roman care a crescut in doi ani precum altii in sapte si care profita de fiecare sezon in parte pentru a atinge noi performante si a dezvolta noi viziuni stilistice.

Dupa ce ne-am delectat cu "In the Red Gray", propunerea sa pentru toamna-iarna 2010/2011 si prezentata pe podiumul de la Romanian Fashion Week 2010, iata ca Andreea a inaintat in sezoanele modei aducandu-ne deja colectia Resort 2011.

Resort 2011- Andreea Tincu & Sense este o colectie realizata in linii minimaliste, extrem de purtabila, in care albul joaca rolul principal. La fel ca in fiecare colectie semnata Andreea Tincu, detaliile sunt subtile, intuitive, liniile curate contureaza o silueta rafinata ce impune femeii o eleganta naturala. Daca "In the Red Gray" a fost inspirata de povestea "Soldatelul de Plumb", colectia capsula Resort 2011 isi trage conceptul din arta lui Jean Arp.

Confirmarea talentului Andreei Tincu vine inca o data, de aceasta data colectia Resort 2011 fiind prezentata in data de 25-26 iulie pe platforma New Design Area Amsterdam, in cadrul Modafabriek, eveniment adresat exclusiv profesionistilor din moda (buyers, department stores, retailers). Dupa cum declara si Andreea Tincu, bucuroasa de oportunitatea oferita: "Profesionalismul evenimentului la care voi participa cu noua colectie Resort 2011 este confirmat si de numele participantilor din celelalte sectiuni, printre care Calvin Klein, Didier Parakian, Krizia, Vivienne Westood, Lacoste, Miss Sixty si Tom Tailor."

Intra pe site-ul Ejaculare precoce solutii si vezi colectiile integral.