Follow Midnight's Magazine on Facebook Follow midnightsmag on Twitter Follow Midnight's Magazine on Netlog Follow Midnight's Magazine on Myspace
logo

Robert Pattinson Declarat Cel Mai Sexy Barbat Din Lume

de Claudia Pasescu

Actorul britanic Robert Pattinson, protagonistul francizei "Twilight", a fost desemnat pentru al doilea an consecutiv drept cel mai sexy barbat din lume, in urma unui sondaj organizat de revista Glamour.

Topul 50 al celor mai sexy barbati din lume a fost dominat in acest an de actorii din "Twilight", care au ocupat patru din primele cinci pozitii.

Pozitia a doua in clasament a fost ocupata de actorul Taylor Lautner, in varsta de 18 ani, care interpreteaza rolul varcolacului Jacob Black, rivalul vampirului Edward Cullen (Robert Pattinson).

Alti doi actori din aceasta serie cu vampiri, Xavier Samuel si Kellan Lutz, au ocupat pozitiile a patra, respectiv a cincea.

Actorul Ian Somerhalder, starul serialului TV "The Vampire Diaries", a ocupat locul al treilea.

Editorul sectiunii "Film" din revista Glamour, a declarat: "Femeile se simt atrase de vampiri, datorita acelui element de' pericol care ii insoteste. Ei sunt baietii rai in cel mai adevarat sens al cuvantului - iar femeile isi doresc sa imblanzeasca bestiile".

Lista celor mai sexy barbati din lume, care a fost alcatuita pe baza voturilor exprimate de peste 50.000 de cititoare ai revistei Glamour, contine multe surprize, multe dintre starurile clasate pe pozitii fruntase in anul trecut coborand vertiginos in topul din 2010.

Actorul Johnny Depp a coborat de pe locul al doilea pana pe locul al saselea, iar fotbalistul David Beckham a coborat de pe pozitia a patra pana pe locul al 21-lea.

George Clooney s-a clasat pe pozitia a 35-a, iar Leonardo DiCaprio, Keanu Reeves si Jude Law, care au ocupat pozitii de varf in anii precedenti, nu au mai fost inclusi in topul din 2010.

Urmatoarele pozitii din Top 10 au fost ocupate in ordine de cantaretul Justin Bieber si de actorii Gerard Butler, Hayden Christensen si Channing Tatum.


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol, fii primul care lasa un comentariu.

Comenteaza articol :

Nume, prenume
              E-mail