Follow Midnight's Magazine on Facebook Follow midnightsmag on Twitter Follow Midnight's Magazine on Netlog Follow Midnight's Magazine on Myspace
logo

Rochia rosie, un Atu !

de Claudia Pasescu
Rochia rosie, un Atu !

Desi, la capitolul rochii de seara posibilitatiele sunt extrem de multe in materie de culori, nicio alta rochie nu poate concura cu o rochie rosie!

Celebritatile sunt constiente de aceast aspect, de aceea poarta foarte des aceasta culoare. Indraznet, sexy, elegant si modern, un outfit de culoarea sangelui sare in ochi imediat si, de asemenea, o rochie de ocazie rosie este foarte atragatoare. Aceasta tinuta sclipitoare face concurenta cu rochia neagra. Pana acum ceva timp, toate femeile alergau dupa o rochie neagra, insa astazi putem spune ca rochia rosie a egalat-o in ceea ce priveste notorietatea.

Nu este nevoie sa te gandesti la ce eveniment o vei purta. Este o rochie potrivita pentru orice ocazie! O petrecere de cocktail, un eveniment nocturn, petrecerea de Anul Nou, cea de absolvire, un bal, o nunta, un botez sau chiar de Ziua Indragostitilor. Fie ca este vorba de o rochie scurta sau o rochie lunga, alege rosu si o vei putea purta mult timp de acum inainte.

O rochie de ocazie rosie nu arata bine imbracata de oricine. Femeile increzatoare si curajoase stiu cel mai bine sa poarte aceasta rochie. Forma, marimea si nuanta isi pierd din importanta cand vine vorba de o rochie de culoarea focului. Chiar si acelea dintre voi care poarta o marime mai mare pot sa o imbrace, daca stiu sa o poarte bine: atitudinea conteaza!

Fa-ti intrarea in aceasta rochie fabuloasa si fi pregatita sa atragi toate privirile. O rochie rosie este atat de „eficienta” incat chiar daca te vei aseza stinghera intr-un colt va atrage oamenii langa tine ca un magnet! Astfel, nu mai sta pe ganduri, achizitioneaza-ti si tu aceasta rochie eleganta, indrazneata si sexy!


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol, fii primul care lasa un comentariu.

Comenteaza articol :

Nume, prenume
              E-mail