Follow Midnight's Magazine on Facebook Follow midnightsmag on Twitter Follow Midnight's Magazine on Netlog Follow Midnight's Magazine on Myspace
logo

Bucuresti Street Fashion - editia 2

Bucuresti Street Fashion - editia 2


Midnight's Magazine a iesit la distractie din nou si a realizat editia a 2-a Bucuresti Street Fashion. Cu o gasca de nota 10 formata din Alexandru Pavalache (editor si fotograf), Barbu Andrei Iulian (fotograf), Caracas Bogdan (model), Cernea Radu Ionut (model) si Claudia Pasescu (editor). Sedinta foto s-a desfasurat in centrul Bucurestiului vechi in incinta cafenelei - Orient Cafe -. Ne-am folosit de cadrul cafenelei undeva in subsol.

click pentru a mari imaginea.click pentru a mari imaginea.click pentru a mari imaginea.click pentru a mari imaginea.click pentru a mari imaginea.click pentru a mari imaginea.click pentru a mari imaginea.click pentru a mari imaginea.click pentru a mari imaginea.click pentru a mari imaginea.click pentru a mari imaginea.click pentru a mari imaginea.click pentru a mari imaginea.click pentru a mari imaginea.click pentru a mari imaginea.click pentru a mari imaginea.click pentru a mari imaginea.



Vrei sa fii model pentru o zi ?

Orice persoana cu varsta curpinsa intre 16 si 30 de ani care considera ca are ce trebuie sa participe la aceste editoriale in calitate de model sunt rugate sa completeze formularul din sectiunea :: concurs ::. Vom alege 2 castigatori saptamanal care vor lua parte la sedintele foto alaturi de echipa Midnight's Magazine. In fiecare luna se vor vota cele mai bune modele si un singur castigator va primi gratuit o sedinta foto intr-un studio foto profesional, unde va fi inconjurat de fotografi, make-up artisiti, stilisti si designeri.