Follow Midnight's Magazine on Facebook Follow midnightsmag on Twitter Follow Midnight's Magazine on Netlog Follow Midnight's Magazine on Myspace
logo

Rochia de mireasa cu buzunare, un must-have al anului 2010

de Claudia Pasescu
Rochia de mireasa cu buzunare, un must-have al anului 2010

Designerii au grija si de trendurile in materie de nunti, adica rochii de mirese sau costume de mire, decoruri sau torturi.

Despre moda si noi trenduri putem vorbi si cand rostim cuvantul nunta si tot ce este legat de acest termen. De la baloane colorate in forme de inima, dansuri speciale sau torturi in diferite nuante si arome si pana la alte decoratiuni interioare, toate sufera schimbari in pas cu moda.

Designerii acorda o atentie deosebita cand vine vorba de acest eveniment din viata fiecaruia dintre noi. Anul 2010 este un an in care specialistii recomanda mireselor care vor sa fie in pas cu noile tendinte sa poarte in ziua nuntii lor rochia de mireasa cu buzunare. Da, ati citit bine, rochia de mireasa trebuie sa aiba buzunare. Doua sa zicem ca sunt indeajuns, pentru inceput ca sa nu intram in kitch.

Desigur, mireasa care va avea o asemenea rochie nu-si va umple buzunarele cu tot felul de lucruri, ci trebuiesc privite ca fiind decorative. Gluga la rochia de mireasa este o alta tendinta pe care creatorii de moda o recomanda viitoarelor mirese. Fiecare trend anuntat de designeri in materie de nunti ramane "in top" aproximativ doi-trei ani, pana la urmatoarele noi tendinte.


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol, fii primul care lasa un comentariu.

Comenteaza articol :

Nume, prenume
              E-mail