Follow Midnight's Magazine on Facebook Follow midnightsmag on Twitter Follow Midnight's Magazine on Netlog Follow Midnight's Magazine on Myspace
logo

Connect-R: Piesa Fata de la tara e despre Moni

de Alexandru Pavalache
Connect-R: Piesa Fata de la tara e despre Moni

GALERIE FOTO

Connect-R a renuntat la colaborari si la featering-uri cu Loredana si a decis sa cante, in sfarsit, singur. Si astfel a luat nastere „Fata de la tara”, ultima melodie semnata de cantaret, o adevarata parodie despre viata de vedeta crescuta pe spatele oamenilor de afaceri.

Monica

Mesajul este de-a dreptul usturator, piesa fiind adresata fetelor din provincie care au plecat din orasele natale in Bucuresti, la vanatoare de barbati cu bani. Si exemple sunt multe, zice Connect-R, unele simtite pe propria-i piele si unele vazute in viata de zi cu zi.

Principala sursa de inspiratie a cantaretului este nimeni alta decat sotia omului de afaceri Irinel Columbeanu. In urma cu trei ani, Moni a parasit Bacaul, pentru a-si gasi fericirea sufleteasca in bratele „maharului” din Izvorani.

„Piesa e pentru toate aceste De-Monice Columbence”, a declarat tanarul cantaret. Incercand sa dreaga busuiocul, cantaretul si-a completat marturisirea, pastrand insa substanta: „In ultimul timp am inceput sa o admir pe Monica pentru ca munceste foarte mult si isi castiga singura banii. Melodia e o satira, un pamflet si este dedicata tuturor domnisoarelor care au impresia ca un corp frumos le asigura un trai fara griji”.

Raspunsul celei vizate nu a intarziat sa apara. Dupa cum era de asteptat, Moni nu crede ca ea ar fi sursa de inspiratie a melodiei cu pricina: „Nu fac parte in nici un caz din profilul fetelor pe care el le-a descris, din nici un punct de vedere. Nu cred ca se referea la mine. Nu m-am simtit deloc vizata”, a declarat bacauanca pentru cotidianul Click.


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol, fii primul care lasa un comentariu.

Comenteaza articol :

Nume, prenume
              E-mail