Follow Midnight's Magazine on Facebook Follow midnightsmag on Twitter Follow Midnight's Magazine on Netlog Follow Midnight's Magazine on Myspace
logo

Relaxeaza-te la maximum cu uleiuri esentiale!

Relaxeaza-te la maximum cu uleiuri esentiale!

Cand oboseala, stresul sau migrenele isi fac de cap, energizantele, mancarea sau medicamentele nu reprezinta cea mai buna solutie. Masajul sau o baie relaxanta cu extracte de plante sunt mult mai prietenoase.
Cati dintre noi mai acorda o ora zi de zi unui hobby, unei sedinte de masaj de relaxare, unei activitati total diferite de ceea ce inseamna job, probleme de familie sau computer? Cati dintre noi apeleaza la solutii naturale pentru a ne simti mai bine?
Culmea, sa te relaxezi este simplu, sanatos si gratis! Pentru asta, achizitioneaza cateva uleiuri sau extracte din plante, samburi si fructe. Iti recomandam pe cel de caise, migdale dulci, menta si neroli. Unde mai pui ca iti ajuti si pielea…

Caise sau migdale dulci?

Uleiul din samburi de caise nu are un parfum special, insa este excelent pentru hidratarea pielii foarte uscate si mature. Are o textura foarte light si este ideal chiar si pentru masajul fetei datorita vitaminei A pe care o contine. Se poate folosi atat pentru masaj, cat si pentru baie combinat cu un ulei cu o aroma mai pregnanta.

Uleiul de migdale dulci actioneaza foarte delicat asupra pielii, fiind recomandat chiar si persoanelor cu piele sensibila sau alergice la alte uleiuri. Acesta se utilizeaza cu succes si in cazurile de acnee la adulti, celulita, ingrijirea tenului, bataturi. Intern, se foloseste ca adjuvant in tratamentul calculilor biliari sau renali.
 


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol, fii primul care lasa un comentariu.

Comenteaza articol :

Nume, prenume
              E-mail