Follow Midnight's Magazine on Facebook Follow midnightsmag on Twitter Follow Midnight's Magazine on Netlog Follow Midnight's Magazine on Myspace
logo

Bucuresti Street Fashion - editia 1

Bucuresti Street Fashion - editia 1


Pe data de 12.08.2010 MidnightShot si Midnight's Magazine au facut o escapada prin centrul vechi al Bucurestiului, Lipscani. La aceasta iesire au participat Alexandru Pavalache ( redactorul revistei si fotograf ), Dobreanu Silviu Stefan ( fotograf ) si Pasescu Claudia Elena, Pasescu Aurelia Alexandra, Caracas Bogdan Alexandru ( modele ), cu prilejul unei sedinte foto pentru lansarea revistei fashion online Midnight's Magazine. Sedinta foto a avut o tematica fashion derulandu-se pe terasa si in interiorul clubului Cool Cat. Fotografiile vor putea fi vizualizate pe siteul Midnightshot dar si pe site-ul revistei Midnight's Magazine.

click pentru a mari imaginea.click pentru a mari imaginea.click pentru a mari imaginea.click pentru a mari imaginea.click pentru a mari imaginea.click pentru a mari imaginea.click pentru a mari imaginea.click pentru a mari imaginea.click pentru a mari imaginea.click pentru a mari imaginea.click pentru a mari imaginea.click pentru a mari imaginea.click pentru a mari imaginea.click pentru a mari imaginea.click pentru a mari imaginea.click pentru a mari imaginea.



Vrei sa fii model pentru o zi ?

Orice persoana cu varsta curpinsa intre 16 si 30 de ani care considera ca are ce trebuie sa participe la aceste editoriale in calitate de model sunt rugate sa completeze formularul din sectiunea :: concurs ::. Vom alege 2 castigatori saptamanal care vor lua parte la sedintele foto alaturi de echipa Midnight's Magazine. In fiecare luna se vor vota cele mai bune modele si un singur castigator va primi gratuit o sedinta foto intr-un studio foto profesional, unde va fi inconjurat de fotografi, make-up artisiti, stilisti si designeri.