Follow Midnight's Magazine on Facebook Follow midnightsmag on Twitter Follow Midnight's Magazine on Netlog Follow Midnight's Magazine on Myspace
logo

Frumusete cu iz de primavara.

Frumusete cu iz de primavara.

Treptat vremea frumoasa incepe sa isi faca loc printre ultimele zile mohorate ale iernii si implicit sa ne imbie la schimbari in ceea ce priveste paleta de machiaj zilnica. Prin urmare, inlocuim cremele ultra-hidratante cu formule non-grase, mai usoare si mai repede absorbite de piele, indraznim sa ne conturam ochii in nuante marine sau electrice si sa aplicam pe buze gloss-uri aromate, cu pigmenti ce reflecta lumina.

Dat fiind ca ne aflam in luna februarie si magazinele specializate de cosmetice incep sa primeasca noile colectii primavara-vara 2010, am ales pentru voi cateva produse, dintre cele mai eficiente (testate) menite sa va completeze trusa de machiaj la inceput de primavara:

Fard de corp stralucitor

Shimmer Brick for Body este cel mai nou fard de corp stralucitor lansat sub marca Bobby Brown. Si este pur si simplu divin. Foarte greu gasesti un fard stralucitor care sa nu fie nici prea intens, nici prea pal, sa nu aiba particulele prea mari sau dimpotriva prea mici.

Fardul Bobby Brown este extrem de fin, ca o pudra usoara ce atinge corpul si poate fi folosit atat pe brate, decolteu, picioare cat si pe tample sau pometi. In plus cele trei nuante de bej continute se imbina perfect pentru a creea un efect natural.

Fard de obraz delicios

Un fard de obraz mineral in culori subtile si naturale pe care trebuie neaparat sa il ai in trusa de cosmetice.

Jane Iredale “PurePressed” Blush se aplica foarte usor (chiar si cu degetele), are o textura cremoasa si este tot ceea ce ai nevoie pentru un machiaj elegant, in tonuri pastelate. Il poti folosi atat pentru obraji cat si pentru ochi sau buze, iar unul dintre atuurile sale consta in faptul ca nu contine substante care pot provoca alergii.

Gel pentru sprancene

Cand il deschizi are aspectul unei mascara, insa nu te grabi sa aplici produsul pe gene. Tinted Brow Gel de la Anastasia este un gel special pentru sprancene, foarte usor de aplicat gratie periei ingenios construite si perfect pentru acoperirea firelor lipsa si definire. Aspectul obtinut este cat se poate de natural, gelul cu pricina fiind disponibil in cinci nuante, potrivite blondelor, brunetelor sau satenelor.

Farduri de pleoape nude

Stii cat de greu este sa iti gasesti o nuanta de fard de pleoape care sa iti puna in valoare ochii, iar mai ales atunci cand este vorba despre un machiaj in nuante neutre, orice mica scapare se vede.

La Bobby Brown am gasit o paleta de farduri de pleoape nude, care se adapteaza perfect oricarui tip de ten, dand nastere unui machiaj natural si subtil. Textura fardurilor variaza de la mat, pana la perlat sau metalic, astfel incat sa se potriveasca atat machiajului de zi cat si celui de seara.

Toner cu extract de trandafir

Daca va doriti un toner performant, formulat fara alcool, Kiehl’s a lansat un produs minunat ce contine extract de trandafir. Tonerul poate fi folosit dupa curatarea in prealabil a fetei ca un astringent delicat si ca stimulant pentru tenurile normale si grase. Este posibil ca dupa aplicare sa simtiti cum va gadila usor fata, insa nu va faceti griji, dispare dupa cateva secunde.

Apa de parfum Paris Butterfly

Un parfum rafinat, elegant pentru o zi insorita de primavara. Aroma ciresilor infloriti se imbina perfect cu murele si cu delicata aroma de vanilie.

Primul parfum semnat Hanae Mori, din gama Butterfly, a fost lansat pe piata in anul 1997 si a devenit preferatul numeroaselor vedetele de Hollywood si nu numai. Iar Paris Butterfly nu pare ca pana acum sa faca exceptie, fiind una dintre cele mai apreciate arome. Vi-l recomand cu tot dragul. 


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol, fii primul care lasa un comentariu.

Comenteaza articol :

Nume, prenume
              E-mail