Follow Midnight's Magazine on Facebook Follow midnightsmag on Twitter Follow Midnight's Magazine on Netlog Follow Midnight's Magazine on Myspace
logo

Pantofi si cizme - sezonul toamna-iarna 2010/2011

de Claudia Pasescu

In sezonul toamna iarna se poarta pantofii cu botul ascutit, botinele acceorizate cu ciucurasi, iar daca vrei sa ai un look exotic trebuie sa optezi pentru materiale ca pielea de reptila sau blana de bizon.

Pantofi toamna iarna 2010/2011

Se poarta pantofii cu toc inalt si platforma (Phillip Lim). Cand ai nevoie de confort adopta pantofii cu toc gros si patrat (Anna Sui, Balenciaga). Pantofii barbatesti sunt o alta optiune pentru o zi cand vrei sa te simti comod (Chloe). Pantofii cu botul ascutit (Gimabattista Valli sau Louis Vuitton) revin in trend, dar fata de anii trecuti botul pantofilor nu este asa de lung.

Botine toamna iarna 2010/2011

Botinele din piele intoarsa sau cele din piele de reptila, cu botul decupat (Roberto Cavalli) sunt foarte hot in acest sezon. In plus, se poarta si botinele elegante cu toc cui (Donna Karan).

Cizme toamna iarna 2010/2011

Cizmele din piele de sarpe sunt accesoriile exotice din acest sezon (Anna Sui). Intr-o zi friguroasa poarta cizme din velur accesorizate cu un brau de blanita (Anna Sui). Cand vrei ca toate privirile sa se indrepte asupra incaltarilor tale poarta apres ski-uri din blana de bizon ca in show-ul Chanel. O noutate in domeniul cizmelor sunt cele din show-ul Versace, o combinatie intre pantofi si cizme.

Accesorii pentru incaltamintea toamna iarna 2010/2011

Ciucurasii sunt in topul accesoriilor pentru incaltamintea din acest sezon (observa trendul in prezentarile Phillip Lim sau Anna Sui). Tintele aurii si argintii cu aspect mat decoreaza botinele si mocasinii sezonului toamna iarna 2010/2011, incaltarile cu multe barete late sunt alt trend (Emilio Pucci) in voga, iar pantofii de o culoare cu toc intr-o culoare diferita (Roberto Cavalli) sunt printre accesoriile mush have ale sezonului.


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol, fii primul care lasa un comentariu.

Comenteaza articol :

Nume, prenume
              E-mail