Follow Midnight's Magazine on Facebook Follow midnightsmag on Twitter Follow Midnight's Magazine on Netlog Follow Midnight's Magazine on Myspace
logo

Culorile cheie ale toamnei 2010

de Claudia Pasescu
Culorile cheie ale toamnei 2010

GALERIE FOTO

In anii trecuti ne-am obisnuit cu culori inchise, terne,monocrome,pentru sezonul rece. Anul acesta, lucrurile s-au schimbat. Designerii propun culori luminoase, mai vesele, vii,ca rosu,galben,auriu,violet si bej pentru a ne infrumuseta tinutele si totodata starea de spirit in zilele mohorate din sezonul rece.Culorile in tendinte pentru toamna iarna 2010- 2011,uimesc prin diversitate,coloristica si indrazneala.

Paleta cromatica in tendinte difera in functie de continent.Dupa Pantone culorile cheie ale toamnei sunt purple orchid( un violet combinat fuchsia), woodbine(un verde gri neutru), lagoon ( turqoaz), lipstick red(unn rosu inchis), endive(un galben verzui), rose dust(un tip de bej romantic diafan), oyster grey(un gri neutru clasic).

1.Camel ( bej ,nuante nude)

Sunt extrem de importante in versiunea”camel” la mantouri,aceste nuante ocupa un loc in frunte; genti bej,pantaloni de culoarea nisipului,accesorii maronii,aceste nuante sunt un must have pentru cele care vor sa tina pasul cu moda.

Daca nu esti sigura daca ai o piesa vestimentara in garderoba de toamna, in aceasta nuanta, acum e timpul sa va achizitionati una.Iti recomand un sacou bej sau un pardesiu.

2.Violet

Designerii,anul acesta au optat pentru culori puternice,indraznete,precum violetul,aceasta culoare va va scoate in evidenta.

3.Auriu- in accente fine

Designerii ne reamintesc ca le plac culorile metalice, argintiu, auriu, cupru, toate s-au întors pe podiumuri(fuste scurte,sacouri,rochii lungi) toate se încadreaza într-un mare fel, datorita lui Marc Jacobs, Alexander Wang, si lui Moschino.

4.Khaki

Reprezinta stilul militar,atat de promovat de cateva sezoane,in nuante de verde masliniu si maro. Khaki-ul se gaseste mai mult la jachetele militaresti,dar si la accesorii si rochii.

5.Rosu puternic

Este o culoare foarte puternica,indrazneata care te va ajuta sa iesi in evidenta oriunde te-ai afla.Rosul este o culoare adorata de marile case de moda precum Givenchy sau Marc Jacobs.

6.Albastrul Pal

Aceasta culoare inlocuieste negrul, sa ai in sifonier haine in culori neutre este o reala salvare pentru zilele in care nu avem foarte mult timp la dispozitie pentru a ne crea tinute, caci aceste culori se potrivesc cu aproape orice. Albastrul pal, ne-a atras atentia,deoarece este o culoare neasteptata pentru sezonul rece. Chanel, Tommy Hilfiger, Marc Jacobs,toate au pus in valoare aceasta culoare.


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol, fii primul care lasa un comentariu.

Comenteaza articol :

Nume, prenume
              E-mail