Follow Midnight's Magazine on Facebook Follow midnightsmag on Twitter Follow Midnight's Magazine on Netlog Follow Midnight's Magazine on Myspace
logo

Cum scapam de celulita?

de Claudia Pasescu
Cum scapam de celulita?

In curand te vei afla pe o plaja insorita imbracata cu noul tau costum de baie. Dar ce te faci cu celulita? Dupa trei anotimpuri lungi in care nu a trebuit sa te gandesti foarte mult la aceasta problema, iata ca a venit iar acel moment din an in care problema principala a devenit cum sa scapi de celulita?

Stii foarte bine ce sta la baza acestei probleme: sedentarismul. Dar este vina ta ca stai 8 ore pe zi pe scaun la birou sau ca in week-end te relaxezi stand in fata televizorului? Pai ai putea "lucra" putin, adica putina gimnastica de intarire a musculaturii, scarile in locul liftului (nu, in nici un caz atunci cand vii de la cumparaturi!) si bineinteles nu uita de cei doi litri de apa pe zi (si evita apa gazoasa care nu te ajuta foarte mult).

Dar gata cu vorbaria. Trebuie sa ne apucam de treaba sa scapam de celulita, pentru ca deja a inceput numaratoarea inversa catre zilele insorite de stat la plaja! Am facut un mic ghid al produselor si modalitatilor clasice si naturale care sa te ajute sa scapi de celulita.

Metode clasice

Creme si geluri anticelulita

Gelul anticelulita Dr. Soleil

Contine extracte vegetale de iedera si arnica. Te va ajuta sa combati celulita daca il aplici de doua ori pe zi, timp de 4-6 saptamani, prin masaj circular.

Il gasesti in magazine si farmacii la un pret cuprins intre 30.000-35.000 de lei.

Gel anticelulitic Avon Body

Ajuta la reducerea aspectului neplacut de "coaja de portocala". Intinde, hidrateaza si da fermitate pielii. Trebuie folosit timp de 4 saptamani si nu necesita masaj.

Il gasesti la reprezentantii Avon la pretul de 225.900 lei.

Nu uita ca atunci cand faci dus sa nu folosesti apa foarte fierbinte, ar fi chiar indicat sa faci un dus rece dupa dupa baie. Acest lucru te va ajuta sa-ti tonifici pielea, iar daca mai folosesti si un produs anticelulitc succesul va fi garantat.

Masaj impotriva celulitei

Cu masaj si putina gimnastica poti avea rezultate foarte bune. Te poti masa singura in zonele cu pricina (de obicei partea posterioara a coapselor si fesierii).

Daca vrei totusi un sfat, apelaza la un salon de cometica. Noi am vorbit cu doamna Grigore Gratiela de la salonul Dayana Style (tel. 01.337.25.07) si am aflat ca masajul se face folosind si un gel anticelulita. O jumatate de ora de astfel de masaj la salonul cu pricina costa 100.000 lei.

Gimnastica

Foloseste bicicleta sau alte aparate din sala de fitness sau orice alt sport care sa-ti puna in miscare coapsele. In timp ce lucrezi cu un astfel de aparat, poarta un pantalon de fas sau aplica-ti pe coapse o folie (acea folie pe care o folosesti pentru a-ti inveli sandwich-urile este foarte buna).


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol, fii primul care lasa un comentariu.

Comenteaza articol :

Nume, prenume
              E-mail