Follow Midnight's Magazine on Facebook Follow midnightsmag on Twitter Follow Midnight's Magazine on Netlog Follow Midnight's Magazine on Myspace
logo

Afla cum sa prepari o masca de fata!

Pudra de argila se gaseste atat la magazinele tip plafar cat si in magazinele care comercializeaza cosmetice!Capacitataea ei anti-oxidanta o face sa fie un ingredient miraculos in mastile de infrumusetare, dar trebuie combinata cu elemente diferite, in functie de tipul de ten al persoanei care o foloseste! Afla cu ce poti combina argila ca sa obtii masca perfecta pentru tine!

Pentru ten uscat:
Amesteca 2 linguri de pudra de argila cu ulei de masline! Daca tenul tau este si sensibil si usor iritabil, poti adauga si un galbenus de ou, o lingurita de iaurt si putina miere.

Pentru ten gras:
Amesteca pudra de argila (tot 2 linguri) cu unpahar de apa. Daca ai porii dilatati vizibil, amesteca argila cu sucul unei jumatati de lamaie sau, daca ai storcator de fructe si legume, cu sucul obtinut dintr-un castravete de marime medie.

Pentru ten mixt:
Combina argila cu otet de mere sitinctura de propolis!

Pentru ten ridat:
O excelenta masca anti-rid poate fi realizata din pudra de argila combinata cu 2 lingurite de miere, apa si zeama unei lamai.

Pentru ten seboreic:
Amesteca 2 linguri de argila cu apa, suc de rosii si suc de portcocale! Te va ajuta sa elimini luciul inestetic de pe fata!

Daca nu ai rabdare sa-ti prepapari singura o masca naturala, cauta in comert masti pe baza de argila, potrivite pentru tipul tau de ten. La Aslavital gasesti atat pliculete cu pudra de argila pentru prepararea mastilor acasa, cat si masti gata preparate!


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol, fii primul care lasa un comentariu.

Comenteaza articol :

Nume, prenume
              E-mail