Follow Midnight's Magazine on Facebook Follow midnightsmag on Twitter Follow Midnight's Magazine on Netlog Follow Midnight's Magazine on Myspace
logo

Horoscop Fashion - septembrie

de Claudia Pasescu
Horoscop Fashion - septembrie

Berbec. Tu esti omul extremelor. De aceea iti plac anotimpurile extreme – vara si iarna. Nu prea intampini cu entuziasm venirea toamnei. Care te gaseste cam nepregatita, si in privinta tinutelor pe care sa le porti. Din a doua decada a lunii iti vei recapata insa flerul care te caracterizeaza in materie de imbracaminte si accesorii si vei face din nou senzatie cu outfiturile pe care le alegi.

Taur. Pentru tine, luna septembrie este cea mai incarcata din punct de vedere emotional si social. A venit vremea sa iesi in lume, sa interactionezi, sa seduci si sa fascinezi. Pentru a straluci din toate caratele iti trebuie cateva rochii de seara, cateva perechi de pantofi senzationali. Tu stii ca nimeni alta sa ii alegi, asa ca in septembrie iti vei innoi pe ici pe colo si garderoba, si cunostintele.

Gemeni. In septembrie munca te asteapta cu bratele deschise. Atat de deschise incat fie te vei trezi epuizata, fie vei culege roadele, adica ti se vor umple simtitor conturile. Timp prea mult pentru cumparaturi de haine si accesorii nu iti mai ramane, asa ca te vei limita la garderoba ta, si asa indeajuns de burdusita.

Rac. Cu conjunctia Venus-Marte in casa dragostei si sexului, te asteapta o luna in care pasiunea este cuvantul-cheie. Iti recomand sa iti innoiesti piesele de lenjerie intima, asa doar, ca sa pregatesti putin terenul. Creativitatea racilor atinge cote maxime in aceasta luna. Foloseste-o si in combinatii vestimentare si nu vei regreta!

Leu. Tonusul tau este simtitor mai scazut, nici de pasiuni navalnice nu prea-ti mai arde, energia ti-o canalizezi pe cariera si pe bani. Care nu vor intarzia sa apara, incepand cu a doua decada a lunii. Nu te vei avanta sa achizitionezi rochii de seara , pantofi de firma sau genti de lux, asa cum iti sta in fire. Cu creativitatea ta, vei reusi insa sa combini piele din garderoba ta in asa fel incat sa arati incredibil.

Balanta. Tu continui perioada emotionala pe care o traversezi inca din august. Fie ca ai parte de momente de pasiune, fie de conflicte si de stress pe care il resimti din partea relatiei in care esti implicata, luna septembrie se va domoli din acest punct de vedere abia spre sfarsit. Vei simti nevoia sa te imbraci si sa arati din ce in ce mai bine, iar eforturile tale in aceasta directie nu vor trece neobservate. Iti recomand tunici vintage la pantaloni de stofa si accesorii tribale, pentru un look proaspat, care inspira.

Fecioara. Tu esti vedeta acestei luni. Nu numai ca binefacatorul Jupiter traverseaza casa dragostei, dand un suflu nou relatiei tale, dar si Mercur e alaturi de tine, ceea ce se traduce prin aparitia unor oferte, tranzactii sau contracte profitabile. E momentul sa te imbraci cat mai bine, sa dai frau liber imaginatiei si sa asortezi tinutele office la accesorii cat mai creative.

Scorpion. Incepand cu luna septembrie, devii din ce in ce mai atractiva, mai pasionala si mai eleganta. Ce-i drept faci si cateva achizitii in acest sens, e foarte probabil sa iti cumperi niste botine sau cizme pentru sezonul ce vine. Energia ta isi spune cuvantul si la locul de munca, unde incepi sa te implici mai mult in proiecte noi, care au mari sanse de reusita.

Sagetator. Pasiunea pe care ai trait-o toata vara incepe sa paleasca in septembrie. Mai mult, s-ar putea sa fii dezamagita de mersul relatiei tale. Recuperezi insa in plan profesional, unde devii din ce in ce mai eficienta. Asta se vede si in tinutele tale, care devin mai office si mult mai pretentioase, din care nu ai decat de castigat la birou.

Capricorn. Luna septembrie este una cuminte si linistita pentru tine, fara mari surprize in planul relational. Este posibil insa ca Mercur sa te sprijine intr-o colaborare la distanta, deci in privinta carierei blocajele de care ai avut parte in ultima vreme dispar ca prin minune. Simti nevoia sa schimbi ceva la garderoba ta, dar te gandesti la bani si nu te prea induri sa ii scoti din buzunar cu una cu doua.

Varsator. Increderea in tine scade simtitor in septembrie, iar efectele secundare se vor vedea mai ales in viata amoroasa, care va fi macinata de complexe si de temeri. Exista insa legea compensatiei, asa ca banii vin din toate partile in septembrie. Iti recomand sa continui sa te imbraci impecabil, cu creativitatea si simtul vestimentar cu care ne-ai obisnuit, asa vei reusi sa iti recapeti self esteem-ul.

Pesti. Incepand cu luna septembrie, blocajele si temerile tale vor disparea ca prin minune si vei face lucruri noi, atat in domeniul profesional cat si in viata amoroasa. Este luna noutatii si a experimentului pentru tine, ceea ce se va vedea si in tinutele pe care le abordezi, mult mai inspirate si mai atractive, fapt ce iti va pune in valoare feminitatea.


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol, fii primul care lasa un comentariu.

Comenteaza articol :

Nume, prenume
              E-mail