Follow Midnight's Magazine on Facebook Follow midnightsmag on Twitter Follow Midnight's Magazine on Netlog Follow Midnight's Magazine on Myspace
logo

Prezentare de moda - January Fashion Brunch

Prezentare de moda - January Fashion Brunch

 Pe 24 ianuarie au avut loc doua evenimente foarte importante si unice prin continut. Primul este Unirea Principatelor Romane, care s-a infaptuit, acum 151 de ani, sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza, iar cel de-al doilea este January Fashion Brunch, care s-a infaptuit, acum o zi, duminica, in prezenta a peste 130 de persoane si care s-au adunat pentru a fi martori unei prezentari de moda aparte, prima din 2010.
Doi tineri designeri Andra Latcu si Adriana Goilav si-au prezentat colectiile sub privirile curioase ale persoanelor prezente.
Nici micile domnisoare nu au fost date la o parte, Fani Clapa, prezentand pentru prima data, o colectie de hainute dedicate fetitelor.

1. Andra Latcu.
In prezent este la master la Interferinte Stilistice, in Timisoara.

Prin colecţia “Candygirl”, doreste să puna în evidenţă imaginea unei femei care încă îşi doreşte să mai simtă din cănd în când că se află în lumea inocentă a copilăriei, care lasă această impresie prin intermediul accentelor inspirate din acadele, bomboane, ciocolată şi a culorilor vii de roz şi verde, culori care te induc automat într-o stare de veselie, optimism.
Motivele de dulciuri cum ar fi acadele, torturi, etc sunt pictate manual, cu culori speciale precum material textil ori sunt exprimate prin diferitele bijuterii si accesorii facute din pasta de modelare cernit care au culori atat de dragutze incat crezi ca bijuteriile sunt dulciuri adevarate sau realizate manual din diferite materiale textile. Materialele sunt matase, catifea, tricot si tul.

2. Adriana Goilav
A absolvit Universitatea de Arte si design la Cluj Napoca in 2003, sectia grafica, dupa care a continuat cu studiile postuniversitare, master, respectiv doctorat. Designul vestimentar si cel de accesorii sunt noile preocupari in care se regaseste foarte bine.
Colectia "Hand painted woman" pentru vara 2010, prezinta femeia ca pe un tablou viu, unic, cuprins in simbolurile feminitatii ei. Materialele care acopera tainic trupul sunt inuri extrem de fine si usor transparente. Aceste inuri sunt imbogatite semiotic de pictura care devine "bijuterie" pentru trupul femeii. Printre simbolurile alese predomina spirala ce va dezvalui noi si noi conotatii ale acestui trup.

3. Ysi creativ- Fani Clapa

Aceasta colectie este un mix jucaus si practic ce contine creatii clasice, elegante si cool pentru fetite.
Tinutele sunt create din materiale naturale: bumbac, lana si vascoza, cu texturi diferite: imprimeuri si dantele, care le diferentiaza unele de altele si care le confera domnisoarelor noastre un aer gratios si elegant.

Gazdele evenimentului Laura Cirja si Lionel Auque, va asteapta sa fiti prezenti la urmatorul eveniment de pe 21 februarie. Va asteptam!
 

 


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol, fii primul care lasa un comentariu.

Comenteaza articol :

Nume, prenume
              E-mail