Follow Midnight's Magazine on Facebook Follow midnightsmag on Twitter Follow Midnight's Magazine on Netlog Follow Midnight's Magazine on Myspace
logo

Trend: PURE SEDUCTION

Trend: PURE SEDUCTION

Ceea ce intotdeauna va exista va fi dorinta femeilor de a seduce, iar in noile colectii exista suficiente elemente care sa le satisfaca si sa le ajute in acest joc. Corpul este mult mai dezvelit, lungimea rochiilor si a fustelor oscileaza undeva la o palma sau chiar putin mai mult, deasupra genunchilor, iar linia hainelor este mult mai apropiata de corp decat sezonul trecut.

Pentru John Galliano seductia este sinonima cu Lauren Bacall si perioada de aur a Hollywood-ului. Tot Galliano, de data aceasta pentru Christian Dior, scoate la vedere lenjeria: corsete din dantela fina neagra si furouri din satin, reusind, totusi, sa pastreze o aura de mister in jurul personajului sau. Nu este o dezvelire bruta de secrete, este doar striptease sic à la Dita Von Teese. Si Peter Copping, noul designer de la Nina Ricci, mizeaza pe transparente si lenjerie, colectia lui debutand chiar cu un cardigan din tull purtat peste un sutien din satin. Cat se poate de clar, nu?

La Marc Jacobs acest joc de inside-out este mult mai puternic, designerul preferand sa foloseasca, in locul cremurilor delicate, nuante puternice de albastru, precum si satinul in locul dantelei. La fel procedeaza si Miuccia Prada pentru Miu Miu, realizand rochii cu sutienul incorporat in ele.Toata atentia se indreapta, sezonul acesta, in zona sanilor.

Colectii reprezentative: John Galliano, Christian Dior, Miu Miu, Nina Ricci, Marc Jacobs.

Esential
Imprimeuri florale
Imprimeuri tribale
Jocuri transparent/opac, alb/negru, alb/negru/rosu
Lenjerie
Dantela
Mini si maxi
Sandale cu talpa ortopedica
Genti mici
Denim


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol, fii primul care lasa un comentariu.

Comenteaza articol :

Nume, prenume
              E-mail