Follow Midnight's Magazine on Facebook Follow midnightsmag on Twitter Follow Midnight's Magazine on Netlog Follow Midnight's Magazine on Myspace
logo

Kardashian la New York Fashion Week.

Kardashian la New York Fashion Week.

Cele trei surori Kardashian: Kourtney, Khloe si Kim cuceresc publicul din intreaga lume, urmarind trei strategii: spectacol de moda, televiziune si aparitii mondene.
Trio-ul Kardashian devine tot mai popular de la Keeping Up with The Kardashians pana la apa de parfum semnata de Kim, campania Peta a lui Khloe sau prezenta remarcabila a lui Kourtney la fiecare eveniment de anvergura. Recunoscute in intreaga lume pentru succesul lor in moda, afaceri, radio, televiziune si pictoriale, fetele din familia Kardashian mai au motiv de bucurie in plus.

Prezentarea colectiei la New York Fashion Week a avut un mare ecou in lumea modei, mai ales ca cele trei vedete au mers pe ideea crearii unor outfit-uri mulate pe personalitatea fiecareia in parte. Astfel, vom putea cumpara haine, bineinteles daca ne permitem, care sa aibe ceva din senzualitatea lui Kim, ceva din energia lui Khloe sau ceva din rafinamentul lui Kourtney.

Intreaga colectie o puteti vedea pe Bebe.com, linia fiind compusa din salopete, rochii, bluze, fuste, jachete si accesorii irezistibile ca si design! Este o colectie care se potriveste indeosebi femeilor care nu se sfiesc sa isi dezgoleasca umarul sau sa imbine bumbacul cu pielea pentru a arata spectaculos! 


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol, fii primul care lasa un comentariu.

Comenteaza articol :

Nume, prenume
              E-mail