Follow Midnight's Magazine on Facebook Follow midnightsmag on Twitter Follow Midnight's Magazine on Netlog Follow Midnight's Magazine on Myspace
logo

Accesorii- ce ne-au pregatit designerii pentru toamna-iarna 2010

de Claudia Pasescu
Accesorii- ce ne-au pregatit designerii pentru toamna-iarna 2010

Pentru sezonul Toamna/Iarna 2010, designerii au pregatit multe surprize, atat in privinta tendintelor generale, dar cat si cand vine vorba de accesorii. In acest sezon luxul, exuberanta si clasa superioara sunt cuvintele care caracterizeaza hainele prezentate. Accesoriile au fost folosite pentru a evidentia hainele, aducand incredere femeilor.

Accesoriile au un rol important cand vine vorba de personalizarea unei tinute si de a o aduce la un nivel superior. In fiecare an tendintele ofera o diversitatea pentru a-ti reinnoi garderoba cu o multitudine de piese insipirate din trecut sau din diferite culturi.

In acest sezon accesoriile sunt contrastante, putand sa acopere o gama variata de gusturi. Acestea au influente atat clasice, cat si futuriste, feminine si indraznete, permitand oricarei femei sa adopte stilul dorit. Unele tendinte din aceasta toamna sunt inspirate din cele de vara.

Sosetele pana la glezne

Sosetele pana la glezne sunt exemplul perfect de tendinta din aceasta vara care revine si in sezonul urmator. Designeri de renume precum Marc Jacobs sau John Galliano au asigurat ca aceasta tendinta va fi bine reprezentata in sezonul de toamna. Daca vara acestea erau folosite pentru a da o alura mai interesanta sandalelor cu toc, cand temperaturile scad, sosetele adauga rebeliune, fiind purtate cu cizme cu toc. Pentru a adauga farmec, icnearca sa le porti cu rochii, fuste si accesorii supradimensionate.

Geanta pe umar

O alternativa clasica si practica a gentilor mari, geanta pe umar va fi vedeta acestui sezon, adaugand stil tinutei tale si fiind perfecta pentru multe variante.

Accesoriile cu imprimeuri de leopard

Imprimeurile de animale se intorc in forta intr-o varietate de forme, adaugand indrazneala unei tinute conventionale. Acestea sunt unele din cele mai usoare metode de a-ti pipera putin garderoba in sezonul care urmeaza. Nu exista restrictii cand vine vorba de alegerea imprimeurilor, asa ca da-ti frau liber imaginatiei si exprima-ti personalitatea prin acestea.

Imbracamintea tricotata si insertiile de blana

Tricotajele sunt ultima expresie a confortului si a caldurii, 2 caracteristici ale sezonului rece. Influentele aestei tendinte pot fi gasite de la gentile impletite (Prada) la cizme cu detalii tricotate. Daca accesoriile tricotate nu sunt tocmai un trend pe care il poti adopta, atunci gandeste-te la haine. Daca esti o persoana mai eleganta, accesoriile cu blana sunt ideale pentru tine.


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol, fii primul care lasa un comentariu.

Comenteaza articol :

Nume, prenume
              E-mail