Follow Midnight's Magazine on Facebook Follow midnightsmag on Twitter Follow Midnight's Magazine on Netlog Follow Midnight's Magazine on Myspace
logo

Machiajul Aqua - albastrul in cosmeticele de vara.

de Alexandru Pavalache
Machiajul Aqua - albastrul in cosmeticele de vara.

Iti doresti un machiaj perfect pentru aceasta vara? Iti dam exemple de rimel, fard de pleoape, lac de unghii in culoarea marii pentru a te incadra perfect in decorul paradisiac al vacantei. Turcoaz, marin, noapte, orizont, cer: machiajul tau vede viata in albastru!

Machiajul albastru - cui i se potriveste?

Daca esti bruneta cu pielea mata, aceasta culoare a fost creata pentru tine. Iti poti permite albastrul in sensul cel mai hard al culorii. Turcoaz, cer, fluorescent: esti regina albastrului!

Daca ai tenul alb, parul brun si ochii maro nu te vor salva. Ti se potriveste albastrul mai tern, precum noaptea, albastrul petrol si bleu-marinul.

Daca ai parul blond si ochii albastri, ti se potriveste albastrul azur. Opteaza si pentru un albastru palid si pentru un bleu-gri.

Daca ai ochii verzi, uita de albastru, preferand in schimb turcoazul, un albastru-verzui.

Lacul de unghii albstru OPI

Plonjeaza-ti degetele in piscina pentru a verifica daca apa e calda si scoate-le in culoarea bazinului!

In aceasta vara, indrazneste lacul de unghii albastru! In oras si la plaja, atat la maini cat si la picioare, cu oja albastra vei fi asortata la look-ul denim si bikini.

Fard de pleoape fluid Bronze Godess Aqua Flashy, Estee Lauder

Iti doresti un machiaj de vara, intr-o culoare estivala si cu un look exotic? Nu mai cauta, inoata cu pleoapele intr-un albastru viu si aprins, ca o adevarata sirena.

Albastru Yves Rocher

Yves Rocher: fard de pleoape crema, fard fluid + liner turcoaz, rimel volum albastru, fard pudra turcoaz.

Vrei sa fii regina lagunei? Zeita piscinei? Imparateasa oceanului? Inoata in apele paradisiace Yves Rocher cu nuante turcoaz.

Fard de pleoape pentru culoare, eye liner pentru echilibru, rimel de volum si esti gata sa plonjezi in adancimile apelor.

Aqua Cream, Make Up For Ever

Ai nevoie de un machiaj care sa-ti scoata in evidenta frumusetea, dar el trebuie sa fie si rezistent la intemperiile vacantei tale. Aqua Cream zboara in ajutorul tau si iti devine cel mai bun aliat pentru intreaga noapte. Privirea ta ii face umbra cerului. Nu-ti mai ramane decat sa spui „Multumesc!”. Cui? Multumesc, Make Up For Ever!


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol, fii primul care lasa un comentariu.

Comenteaza articol :

Nume, prenume
              E-mail