Follow Midnight's Magazine on Facebook Follow midnightsmag on Twitter Follow Midnight's Magazine on Netlog Follow Midnight's Magazine on Myspace
logo

Fostul manechin Veruschka, acum in varsta de 71 de ani, a defilat la London Fashion Week

de Claudia Pasescu
Fostul manechin Veruschka, acum in varsta de 71 de ani, a defilat la London Fashion Week

GALERIE FOTO

Veruschka von Lehndorff a defilat la London Fashion Week, cu aceeasi eleganta cu care traversa marile podiumuri in anii '60.

Vedeta a purtat o rochie supradimensionata si o palarie din pene, in cadrul prezentarii colectiei Giles pentru sezonul primavara-vara 2011. Veruschka von Lehndorff a defilat la London Fashion Week, cu aceeasi eleganta cu care traversa marile podiumuri in anii '60. Vedeta a purtat o rochie supradimensionata si o palarie din pene, in cadrul prezentarii colectiei Giles pentru sezonul primavara-vara 2011.

In 1975, Veruschka s-a retras din industria modei din cauza neintelegerilor cu Grace Mirabella, fost redactor-sef al revistei Vogue, insa a acceptat sa apara pe catwalk ocazional. In apogeul carierei, ea a reusit sa castige si 10.000 de dolari pe zi. Veruschka nu a fost singurul manechin varstnic ales de designeri pentru editia din acest an a show-ului de moda London Fashion Week. Duyos este unul dintre creatorii de moda care a preferat modele sexagenare in locul celor tinere.

Una dintre manechinele sale a fost celebra colectionara de haine haute-couture Eloisa Bercero, devenita celebra datorita pasiunii ei pentru moda, care a determinat-o sa investeasca sume enorme in haine de lux si sa devina una dintre clientele fidele ale atelierelor haute-couture.


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol, fii primul care lasa un comentariu.

Comenteaza articol :

Nume, prenume
              E-mail