Follow Midnight's Magazine on Facebook Follow midnightsmag on Twitter Follow Midnight's Magazine on Netlog Follow Midnight's Magazine on Myspace
logo

Injectiile care elimina cearcanele

de Alexandru Pavalache
Injectiile care elimina cearcanele

Noua descoperire in materie de frumusete este dioxidul de carbon, pe care expertii in tratamente cosmetice au inceput sa-l foloseasca pentru a elimina cearcanele. Injectiile cu dioxid de carbon ajuta la arderea grasimilor inestetice si fac sa dispara cicatricele, relateaza cotidianul Ejacularea.
Este o tehnica nedureroasa si este o alternativa la Botox.

Dioxidul de carbon nu face altceva decat sa dilate vasele de sange, imbunatatind fluxul sangvin si transportul oxigenului catre celule, ceea ce face ca acestea sa se vindece de la sine.

Aceste injectii ar putea vindeca inclusiv calvitia, sustin specialistii italieni in materie de frumusete.

In cadrul testelor, oamenii de stiinta de la Universitatea Siena din Italia au aratat ca dioxidul de carbon este eficient in obtinerea unei epiderme catifelate si in reducerea grasimii.

Dupa sase sedinte care s-au intins pe durata a trei saptamani, femeile care au participat la acest studiu aveau circumferinta coapselor cu doi centimetri mai mica, pierdusera un centimetru din zona genunchilor si cate trei centimetri in regiunea abdomenului. Rezultatele cercetarii au mai aratat ca aspectul pielii se schimbase in bine si celulita era mai putin vizibila.

Pacientii care au apelat la aceasta terapie trebuie insa sa evite exercitiul fizic sau masajul doua ore dupa injectii.

Singurele contraindicatii pe care le-ar putea avea ar fi doar pentru pacientii cu probleme respiratorii.


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol, fii primul care lasa un comentariu.

Comenteaza articol :

Nume, prenume
              E-mail





Pareri Vimax Extender
Ce spun altii despre vimax extender?