Follow Midnight's Magazine on Facebook Follow midnightsmag on Twitter Follow Midnight's Magazine on Netlog Follow Midnight's Magazine on Myspace
logo

Manechinul Sergiu Ichim s-a făcut actor la îndemnul lui Florin Piersic.

de Alexandru Pavalache
Manechinul Sergiu Ichim s-a făcut actor la îndemnul lui Florin Piersic.

GALERIE FOTO

Sergiu Ichim (27 de ani), din Iaşi, unul dintre manechinii din echipa lui Cătălin Botezatu, a ajuns actor după ce Florin Piersic i-a spus că are mari şanse să urmeze această carieră.

"Îmi aduc aminte de un eveniment petrecut la Hotelul Marriott unde se afla şi actorul Florin Piersic. Se uita la mine, eu eram cu mai multe fete în jurul meu, se opreşte în faţa mea şi îmi zice: «eşti un dobitoc, stai aici cu toate fufele astea, în loc să dai la actorie şi să joci în filme». Acesta a fost momentul în care m-am decis să urmez în paralel cu modelingul şi cursurile de actorie" a declarat Sergiu.

Ieşeanul cochetează cu modelingul din 2003 când a fost remarcat de Cătălin Botezatu, care l-a luat în echipa sa. "Cătălin este un om deosebit, o personalitate pozitivă care dăruieşte mult celor din jurul lui. Cred că fiecare băiat de la el din echipă are câte ceva din personalitatea lui, mai mult sau mai puţin" spune Sergiu, care recent a pozat în ipostaze sexy pentru fotograful vedetelor Zoltan Lorencz. Proiectul lui Zoli se numeşte "Destinaţie finală", iar Sergiu a avut-o ca parteneră la şedinţa foto pe manechinul Mădălina Pamfile.

 


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol, fii primul care lasa un comentariu.

Comenteaza articol :

Nume, prenume
              E-mail