Follow Midnight's Magazine on Facebook Follow midnightsmag on Twitter Follow Midnight's Magazine on Netlog Follow Midnight's Magazine on Myspace
logo

TOP cele mai bogate manechine din lume + galerie foto

de Claudia Pasescu

Gisele Bundchen s-a situat, pentru al patrulea an consecutiv, pe primul loc în topul celor mai bogate manechine din lume, realizat de publicaţia Forbes, după ce a obţinut anul trecut venituri de 25 de milioane de dolari.

În ciuda crizei economice, top modelele încasează milioane de dolari, iar Gisele Bundchen, Heidi Klum şi Kate Moss rămân manechinele cu cele mai mari venituri.

2009 este pentru al doilea an consecutiv în care cele trei top modele se situează în fruntea acestui top, mai ales pentru că, din cauza crizei economice, specialiştii din industrie nu au vrut să rişte să caute chipuri noi, spune Steve Bertoni, de la Forbes.

Top modelul brazilian Gisele Bundchen, în vârstă de 29 de ani, căsătorită cu starul fotbalului american Tom Brady, mamă a unui băieţel de patru luni, a obţinut în ultimul an financiar aceleaşi venituri ca în anul precedent, respectiv 25 de milioane de dolari.

Heidi Klum, în vârstă de 36 de ani, mamă a patru copii şi gazda emisiunii de televiziune "Project Runway", s-a situat pe locul al doilea, cu venituri de 16 milioane de dolari, ea fiind urmată în top de Kate Moss, în vârstă de 36 de ani, care a avut venituri de 9 milioane de dolari, datorită unor parade de modă, lansării propriei linii de modă şi a unui nou parfum.

Un alt top model brazilian, Adriana Lima, în vârstă de 28 de ani, s-a situat pe locul al patrulea, cu venituri de 7,5 milioane de dolari.

Modelul olandez Doutzen Kroes, în vârstă de 25 de ani, care a devenit celebră după ce a fost aleasă, în 2005, Vogue "Model of the Year", s-a situat pe locul al cincilea, cu 6 milioane de dolari.

Singura americancă din top este Carolyn Murphy, în vârstă de 36 de ani, imaginea Estee Lauder, Roberto Cavalli şi Anne Klein. Ea a câştigat în ultimul an 3,5 milioane de dolari şi se situează în topul Forbes pe poziţia a zecea.

Starul Victoria's Secret Alessandra Ambrosio (5,5 milioane de dolari), rusoaica Natalia Vodianova (5,5 milioane de dolari), situate pe poziţia a şasea, imaginea Lancome şi H&M Daria Werbowy (4,5 milioane de dolari), situată pe poziţia a opta, şi un alt star al Victoria's Secret, Miranda Kerr (4 milioane de dolari), iubita lui Orlando Bloom, completează topul 10 al celor mai bogate manechine din lume. SURSA: Mediafax.ro


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol, fii primul care lasa un comentariu.

Comenteaza articol :

Nume, prenume
              E-mail