Follow Midnight's Magazine on Facebook Follow midnightsmag on Twitter Follow Midnight's Magazine on Netlog Follow Midnight's Magazine on Myspace
logo

Exprimarea stilului personal.

de Alexandru Pavalache
Exprimarea stilului personal.

Moda necesita sinceritate pentru a functiona corect ca o expresie a stilului. Hainele ar trebui sa reflecte simtul estetic al celui care le poarta si sa permita in acelasi timp utilitate si confort fizic. Ce ti-ar placea? Cum te misti? Ce culori iti plac? Incepe cu aceste intrebari simple care scot la iveala gustul tau intr-un mod pozitiv.

Un lucru care este la moda, oamenii il vor considera intotdeauna potrivit. Hainele care nu se potrivesc sunt cele care nu sunt stylish sau confortabile, si ar trebui sa fie evitate cu orice pret. Fa-ti o favoare, roaga o prietena sau un croitor sa iti ia masurile. Gasirea hainelor potrivite masurii tale este un pas important.

Gandeste-te la culoare Culoarea este o componenta importanta a modei. Exista multe nuante disponibile, insa trebuie sa le alegi pe cele care iti scot in evidenta trasaturile si care se potrivesc cu culoarea tenului tau. De multe ori, culoarea are de asemenea o importanta culturala sau sociala.

Nu uita de lucrurile marunte.

Atingerile mici fac diferenta in moda. Daca este prea scump sa iti faci o noua garderoba, de ce sa nu incerci o noua tunsoare? Moda nu inseamna sa cheltui bani multi pe lucruri de la designeri celebri. Inseamna sa aduni toate componentele care creaza look-ul individual al fiecarei persoane.

Sursa : Ulei de scortisoara


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol, fii primul care lasa un comentariu.

Comenteaza articol :

Nume, prenume
              E-mail