Follow Midnight's Magazine on Facebook Follow midnightsmag on Twitter Follow Midnight's Magazine on Netlog Follow Midnight's Magazine on Myspace
logo

Nu confunda pielea uscata cu dermatita atopica!

Nu confunda pielea uscata cu dermatita atopica!

Pielea foarte uscata sau atopia reprezinta o problema reala, un motiv de consult in crestere la medicul dermatolog. Datele statistice recente au evidentiat faptul ca atopia este al doilea motiv de consult, ca importanta, al unui medic dermatolog.
Simptomele atopiei sunt multiple si exclud xeroza (uscaciunea pielii) in diferitele ei etape (de la usoara la severa), eczeme, leziuni, senzatii de mancarime (prurit), inflamatie.

Aplicarea tratamentelor locale care permit refacerea filmului hidrolipidic si restructurarea barierei cutanate face parte din terapia esentiala a atopiei. Acestea confera un confort imediat pacientului si limiteaza penetrarea factorilor iritanti.

Dermatita atopica la copii

Eczema de natura atopica este o afectiune care atince aproape 20% dintre copii. Aceasta se manifesta prin uscaciune cutanata severa, disconfort cutanat, pete rosii si mancarimi. Afectiunea este extrem de neplacuta, mai ales in cazul copiilor, intrucat ii impiedica sa doarma si poate avea incidente asupra comportamentului lor social.

In plus, starea de agitatie si nervozitate a copiilor ii influenteaza si pe parinti, afectandu-le atat viata de cuplu, cat si viata profesionala.

Solutie de la laboratoarele La Roche-Posay

Pentru copiii si adultii care sufera de aceasta afectiune, laboratoarele La Roche-Posay, cu o experienta de peste 20 de ani in ingrijirea pielii uscate, lanseaza Lipikar Balsam AP, imbunatatind major tratamentul pacientilor cu piele foarte uscata. Gama Lipikar de la La Roche-Posay este o gama de referinta pe piata produselor pentru ingrijirea pielii uscate si foarte uscate, eficienta sa fiind demonstrata prin numeroase studii clinice.

Noul balsam Lipikar Balsam AP are o textura placuta si ultra-penetranta, imbogatita cu un nou ingredient activ, niacinamida, cu actiune calmanta si anti-inflamatoare, care ii confera un efect de durata impotriva senzatiilor de mancarime.

Lipikar Balsam AP are o consistenta placuta, nelipicioasa, capabila sa acopere deficienta de lipide caracteristica pielii foarte uscate. O singura aplicare pe zi a produsului este suficienta pentru a calma imediat pielea foarte uscata a copiilor si adultilor.


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol, fii primul care lasa un comentariu.

Comenteaza articol :

Nume, prenume
              E-mail