Follow Midnight's Magazine on Facebook Follow midnightsmag on Twitter Follow Midnight's Magazine on Netlog Follow Midnight's Magazine on Myspace
logo

The Verdict’s In: Jacheta de baseball reinnoita

de Ana-Maria Cioroaba
The Verdict’s In: Jacheta de baseball reinnoita

GALERIE FOTO

'Este vorba despre The pink ladies si cum sa faci parte din cea mai cool gasca" spune editorul Vogue,Chioma Nnadi despre versiunile actualizate ale filmului de succes 'Grease':'High School Musical' si 'Glee'.

Poate va amintiti de vremea liceului si cum doar o simpla jacheta facea diferenta dintre baietii populari si tocilari.Alexander Wang a reflectat la asta si a adus greaserii de alta data in colectia sa  de primavara 2010. Si se pare ca Wang a fost destul de inspirat deoarece o data lansata,colectia a facut ravagii in intreaga lume,de la branduri precum Club Monaco pana la Proenza Schouler(foto).

Daca totusi consideri ca este prea tarziu pentru a adopta stilul,Chloe Sevigny in colaborare cu Opening Ceremony vine cu solutia-o colectie nou-nouta 2011,de rochii cu prin floral asortate cu jacheta de baseball.

Este vorba de dress-it-down flip side ce ne intoarce in trendul anilor '50,trend capturat atat de elegant si de Louis Vuitton si Prada.

Chiar daca vom asorta jacheta cu o rochita maxi inflorata sau cu o pereche de slouchy pants,ajungem intotdeauna la aceeasi concluzie:Baseball jackets are strictly for the cool kids!Mai jos aveti cateva recomandari.


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol, fii primul care lasa un comentariu.

Comenteaza articol :

Nume, prenume
              E-mail