Follow Midnight's Magazine on Facebook Follow midnightsmag on Twitter Follow Midnight's Magazine on Netlog Follow Midnight's Magazine on Myspace
logo

Cateva sfaturi pentru barbati in sezonul toamna/iarna 2010

de Claudia Pasescu
Cateva sfaturi pentru barbati in sezonul toamna/iarna 2010

Cu toate speranţele mele că o să avem o vară mai lungă, temperaturi mari până la sfârşitul lui septembrie, toamna vine uşor uşor, aşa că am făcut un mic top, cu câteva sfaturi utile pe care putem să le aplicăm în sezonul rece.

1. Ia-ţi o pereche de blugi negrii slim – nu numai că îţi dau un aer punk-rock, dar pot ţinti şi spre un stil mai formal, stilat, dacă îi asociezi cu o cămaşa şi cravată. Ei pot fi bază şi pentru o ţinută mai colorată.

2. Cardiganul - doar asigurate că este într-o culoare neutră şi este umpic mai gros, nu poţi da greş cu el.

3. Fularul – rămâi la dungile verticale şi asigurate că una din dungi e neagră, navy sau gri, îl poţi purta cu orice pereche de blugi, cu tricoul, sau chiar cu cămaşa pentru un aer uşor relaxat de toamnă.

4. Trenciul - este peste tot acum, oricine ar trebui să aibă unul în acest sezon, dacă te gândeşti să achiziţionezi unul mergi pe bej.

5. Sacoul de lâna – Fie că este vorba despre un pardesiu, sacou, pantaloni costum, acest material este cel mai indicat în lunile friguroase. Tipul asta de sacou merge foarte bine cu o pereche de blugi închişi la culoare, şi o cămaşa, dar atâta timp cât este într-un ton de gri îl poţi purta cu aproape orice.

6. Haină groasă de iarnă “duffel coat” - Caldă fără a fi prea voluminoasă, întotdeauna versatilă şi clasică. Dacă ai fonduri, încearcă să găseşti una din lâna sau caşmir. O poţi purta cu aproape orice.

7. Şosete groase colorate – în principiu trebuie să te asiguri că şosetele completează restul ţinutei tale, dacă vrei să adaugi puţin stil, încearcă unele cu model, dar nu exagera.

8. Haine închise – e momentul să renunţi la pantalonii albi, şi să treci la cei cu nuanţe mai închise.

9 .Preţuri mari - Acum, magazinele sunt pline de colecţiile de toamnă-iarnă. Atenţie deosebită la procurarea lor! Sunt preţuri mari şi de proastă calitate. Fii atent la textură, să nu ai aibă tendinţa de a se umple de scame. Uită-te la etichete şi vezi din ce material sunt fabricate. Multe au în compoziţie peste 50% din materiale sintetice. Acele haine nu sunt de calitate şi sunt exagerat de scumpe.

10. Calitatea – Dacă ai un buget ridicat alege casmirul, este un material mai scump, dar îşi merită toţi bani. Astfel, casmirul îţi va ţine de cald iarnă şi răcoare vară.

Cred că este timpul să ne înfofolim umpic dar să nu ajungem ca omul Michelin. Accesoriile cum ar fi fesuri, eşarfe, pălării, mănuşi, toate sunt excelente pentru lunile astea friguroase dar uneori să le porţi pe toate împreună este umpic prea mult, aşa că de ce nu încerci să desemnezi câte o zi pentru fiecare ?

p.s. Cheltuie banii cu cap, renunta la lucrurile inutile, si ai grija la textura si materialele potrivite.


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol, fii primul care lasa un comentariu.

Comenteaza articol :

Nume, prenume
              E-mail