Follow Midnight's Magazine on Facebook Follow midnightsmag on Twitter Follow Midnight's Magazine on Netlog Follow Midnight's Magazine on Myspace
logo

Plicurile - Tendinte toamna 2010

de Claudia Pasescu
Plicurile - Tendinte toamna 2010

Gentile plic ne ofera posibilitatea in aceasta toamna sa ne imbogatim tinutele casual chic, dar si pe cele formale cu un un accesoriu inedit. Pune-ti rujul si blushul in geanta plic, pentru ca toamna aceasta ai o varietate de modele de unde poti alege, de la pielea tare pana la materialele moi, catifelate. Din aceasta radiaza eleganta, asadar iti poti face tinuta mai senzuala.

Plicurile sunt cele mai practice si chic accesorii inventate in ultima perioada. Tinutele simple arata superb cand sunt completate de detalii asemanatoare, pentru ca sigur vei atrage atentia cu un astfel de accesoriu. Daca esti fana a stilului minimal, atunci cu siguranta aceasta tendinta iti va oferi ocazia sa iti pui imaginatia la incercare, purtand plicul cu tot felul de tinute.

Poarta plicurile cu atitudine, cautand piesele cele mai la moda pentru a le accesoriza tinutelor tale. Atat imprimeurile care sunt foarte purtate in acest sezon (animal, floral dar si digital), cat si modelel mono-cromatice vor adauga o nota clasica tinutelor tale. Potriveste culoarea si marimea tinutei tale. Daca esti mica si slabuta nu purta gentile supradimensionate, insa daca esti inalta si iti doresti sa porti ceba inedit, poarta-le cu incredere.

Designerii promit sa te inspire in privinta acestui trend. Asadar, trage cu ochiul in colectiile Marc Jacobs, Fendi, Alexander Want si multi altii pentru a-ti face o idee despre ce ai putea purta in acest sezon si cum le-ai putea combina tinutelor tale. Cauta ceva ce arata bine si este util si usor de purtat, combina deci placerea cu utilul atunci cand iti alegi geanta plic.


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol, fii primul care lasa un comentariu.

Comenteaza articol :

Nume, prenume
              E-mail