Follow Midnight's Magazine on Facebook Follow midnightsmag on Twitter Follow Midnight's Magazine on Netlog Follow Midnight's Magazine on Myspace
logo

Alfabetul Fashionistului. Afla ce imbraci toamna aceasta.

de Claudia Pasescu
Alfabetul Fashionistului. Afla ce imbraci toamna aceasta.

GALERIE FOTO

Tendintele sezonului rece sunt multe si, cu siguranta, unul dintre trenduri va fi si pentru tine. Alege intre hainele simple sau cele accesorizate cu opulenta.

A- Animal print

Anotimpul acesta e dedicat imprimeurilor feline. Au declarat asta Dolce & Gabbana, Gucci si Moschino, care au pus astfel de desene pe rochii, trenciuri, genti si pantofi. Atentie insa, rezuma-te la un singur astfel de obiect imprimat la o tinuta!

B- Brocart

Cauta prin dulapurile bunicii si scoate la iveala orice articol vestimentar din brocart. Se poate reconditiona si vei starni admiratia celor din jur cu aspectul opulent.

C- Camel

Printre cele mai cautate culori ale iernii, aduce cu sine ideea de eleganta si chic. Daca vrei sa fii cea mai tare, investeste intr-o haina din blana de camila.

D- Dramatic

Accesoriile sezonului aduc aminte de teatru si opera. Sunt de-a dreptul dramatice: manusi de piele, ochelari retro, palarii cu boruri, margele supradimensionate, funde uriase. In plus, coronite si tiare de orice dimensiune, forma si culoare.

E- Evolutie

E vremea sa evoluezi. Nu esti convinsa? Moda a reinterpretat minimalismul, asa ca se poarta liniile drepte, imprimeurile nu foarte complicate, materialele de calitate. Nu uita, mai putin e mai mult!

G- Gheaţa

Uita de bratarile de plastic colorate, acum bijuteriile sunt reci, precum sezonul. Gandeste-te la perle si cristale. Nu uita fularul gros.

J- Jachete cu blanita

Omagiu adus lui Tom Cruise in "Top Gun", haina e una esentiala iarna asta. Nu se potriveste in orice ocazie, dar o sa vina si frigul... Incearc-o si cu fusta, nu numai cu pantaloni.

L- Lung

Soc! Nu se mai poarta mini! Se poarta lung, fie ca e vorba de rochii, fuste, paltoane sau cizme.

M- Metalic

Criza? Se pare ca nu si la marii designeri, care se scalda in stralucirea metalelor, de preferinta cu sclipiri aurii. Lameul e foarte la moda iar.

P- Piele

Motociclistii au influentat moda, de-a lungul vremii. De la cizme de piele purtate cu rochii subtiri, pana la jachete masive si colanti si pantaloni, trebuie sa le accesorizati aproape invariabil cu un Harley.

R- Romantic

Domnisoarele nostalgice se vor bucura sa afle ca dantela cea romantica e cea mai sexy in acest sezon. Fie ca e vorba de cea roz, alba sau neagra. Si merge si la incaltari. in plus, catifeaua vine si ea in fata, ca sa mangaie simturile.

S- Scotia

Marc Jacobs readuce frecvent in colectiile lui mohairul tweed-ul, imprimeul scotian. In fruntea listei e celebrul kilt, dar atentie, fusta nu trebuie sa fie foarte scurta, asa cum eram obisnuiti. Se poarta cu cizme lungi.

T- Tocuri mici

Pana acum considerate neinteresante si privite cu ochi critic, tocurile mici, model kitten heels sunt foarte la moda. Sunt foarte confortabile!

Y- Yeti

O vesta din blanita nu strica in zilele friguroase si e foarte practica. Accesorizeaz-o cu o curea subtire.


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol, fii primul care lasa un comentariu.

Comenteaza articol :

Nume, prenume
              E-mail