Follow Midnight's Magazine on Facebook Follow midnightsmag on Twitter Follow Midnight's Magazine on Netlog Follow Midnight's Magazine on Myspace
logo

Top-ul marcilor pentru barbati

Top-ul marcilor pentru barbati

In fiecare an buyer-ii internationali, cei care dau comenzile pentru magazine catre designeri/branduri, sunt pusi in fata unui chestionar in care sunt rugati sa specifice marcile pe care le-au comandat. Pe baza raspunsurilor se realizeaza un top, publicat de catre Journal de Textile, un barometru extrem de exact al pietei, si care ne raspunde, in 20 de puncte, la eterna intrebare: “Dar cine este la moda sezonul acesta?”
La o prima vedere ai senzatia ca de ceva ani buni doar aceiasi designeri isi gasesc locul in top-ul revistei si in garderobele barbatilor. Privind insa mai atent ii vom descoperi in top pe Kris Van Assche, designerul care l-a inlocuit pe suplul Heidi Slimane ca si Creativ Director al marcii Dior Homme si pe Martin Margiela, a carui afacere a cunoscut un adevarat boom dupa ce a fost cumparat de catre Renzo Rosso, patronul Diesel. Cele doua nume demonstreaza o neasteptata sofisticare a
pietei. Ambii designeri au fost perceputi mai degraba “de nisa”, iar cresterea comenzilor celor doi indica si directia in care piata evolueaza.
1. Dior Homme - un brand care conduce detasat in top. Anuntarea demisiei lui Hedi Slimane a functionat ca un bumerang: in loc sa scada vanzarile, ele au crescut, in ideea ca fiecare fan Dior Homme isi va dori in garderoba lui ceva din “the last collection”. Acelasi lucru s-a intamplat si la anuntarea retragerii (fortate) a lui Helmut Lang (cumparat de Prada si apoi invitat sa dispara de pe scena modei).

2. Dolce&Gabbana - nu stiu de ce nu ma mira... este cel mai vizibil si zgomotos brand pentru barbati. Cum orice fata care “se respecta” tine mandra pe umar un fake Vuitton, la fel si partenerii lor prefera sa isi incordeze muschii, doar pe sub tricourile D&G. 


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol, fii primul care lasa un comentariu.

Comenteaza articol :

Nume, prenume
              E-mail