Follow Midnight's Magazine on Facebook Follow midnightsmag on Twitter Follow Midnight's Magazine on Netlog Follow Midnight's Magazine on Myspace
logo

Monica Columbeanu lanseaza propria fabrică de talente!

de Alexandru Pavalache
Monica Columbeanu lanseaza propria fabrică de talente!

Motivul pentru care cunoscutul manechin isi intrerupe activitatea de succes din SUA este lansarea oficiala a celui mai nou proiect al sau, de aceasta data derulat in Romania, care se va numi "Fabrica de Talente Monica Columbeanu".

Vedeta ii invita astfel pe toti cei care vor sa isi descopere noi talente, sau altele ascunse, sa straluceasca pe podiumurile de moda sau sa devina staruri de televiziune sa se inscrie pentru a urma cursurile scolii sale.

Alaturi de ea, la deschidere se vor afla profesorii care fac parte din "Fabrica" Monicai, nume grele din show bizz, care vor preda in cadrulsectiunilor Tv, fashion, muzica, actorie, hair-styling, catwalk, fotografie sau machiaj.

Invitatii speciali ai Monicai vor fi, pe langa profesorii scolii sale, Irinel Columbeanu, Bianca Dragusanu, Adelina Pestritu impreuna cu Liviu Varciu, Ramona Gabor, Ilinca Vandici si multi altii. Dupa o lunga perioada in care a stat deoparte de ochii presei, Monica va sta de vorba fara perdea cu reprezentantii mass media despre o serie de subiecte fierbinti, cum ar fi proiectele din tara si strainatate, despre dorinta ei de a pleca din Romania sau despre ei relatia cu Irinel Columbeanu.

La eveniment vor fi prezenti si reprezentantii Hospice Casa Sperantei, una dintre cele mai mari organizatii medicale non-profit din Romania, si un centru de excelenta in Europa de Sud-Est. Hospice asigura gratuit, de 18 ani, servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli incurabile si terminale in Bucuresti, Brasov si Fagaras.

Fundatia a deschis in 2002 la Brasov prima unitate spital destinata ingrijirii 24 de ore din 24 a acestei categorii de bolnavi iar in Bucuresti a pus in functiune in 2006 primul serviciu mobil de ingrijire paliativa intr-un spital pubic. Din 1992 un numar de peste 10,000 de bolnavi au beneficiat de serviciile fundatiei.

In Romania o persoana din cinci este afectata de cancer. Peste 70% din cazurile de cancer sunt diagnosticate in stadii incurabile, avansate. In aceste situatii ingrijirea paliativa este singura care amelioreaza starea bolnavului. Cu toate acestea doar 3% din bolnavii incurabili beneficiaza de ingrijire paliativa.


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol, fii primul care lasa un comentariu.

Comenteaza articol :

Nume, prenume
              E-mail