Follow Midnight's Magazine on Facebook Follow midnightsmag on Twitter Follow Midnight's Magazine on Netlog Follow Midnight's Magazine on Myspace
logo

Lady gaga spitalizata de 6 ori

de Alexandru Pavalache
Lady gaga spitalizata de 6 ori

Lady Gaga a fost spitalizata anul trecut de 6 ori din cauza dietelor ei extreme, in urma carora a slabit si 9 kilograme pentru a intra in tinutele de scena.

Fostul manager de turneu al artistei, David Ciemny, sustine ca Gaga obisnuia sa se indoape cu mancare nesanatoasa (precum prajituri, dulciuri si fast-food), ca apoi sa nu manance zile in sir pentru a incapea din nou in costume.

Vorbind despre lucrurile care o caracterizeaza pe Lady Gaga in cartea lui Maureen Callahan `Poker Face: The Rise and Rise Of Lady Gaga`, David spune:

`Cand spun ca era bolnava, ma refer atat la fizicul cat si la psihicul ei`.

In aceeasi carte, sotia manager-ului David, Angela, sustine ca , pe cand obisnuia sa o insoteasca pe Gaga in turneuri, excentrica vedeta se cuibarea in patul ei si facea gesturi neobisnuit de intime:

`Ii spuneam: Gaga, am un sot acasa. Ma duc in camera cealalta. Apoi imi dadea mesaj si-mi spunea ca ii e dor de mine si ca vrea sa revin langa ea. Iar eu ii indeplineam dorinta`, a declarat sotia fostului manager al cantaretei.

In afara de cele sase internari in spital de anul trecut, diva de 24 de ani a continuat sa aia probleme de sanatate si in 2010, care au fortat-o chiar sa anuleze un turneu programat pentru luna ianuarie.

Lady Gaga recunoaste si ea ca se simte nesigura pe fortele proprii si ascunde acest lucru in spatele unei atitudini dure:

`Cand ma trezesc dimineata, ma simt ca orice fata de 24 de ani neincrezatoare in sine. Apoi zic : La naiba, esti Lady Gaga, ridica-te si fa-ti treaba`.


Nu exista nici un comentariu pentru acest articol, fii primul care lasa un comentariu.

Comenteaza articol :

Nume, prenume
              E-mail